Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prodaju se državna vozila

    Direkcija za imovinu Srbije oglasila je danas prodaju vozila u vlasništvu države putem licitacija koje će se održati 26. i 27. marta.

    Vozila se mogu razgledati 19. i 20. marta na parkingu Palate Srbija u Beogradu, od 10 do 18 sati, dok će se javna nadmetanja održati 26. I 27. marta od 9 sati u Palati Srbija, piše u oglasu, ali nije navedeno koliko vozila je ponuđeno na prodaju.

    Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit od 20.000 dinara po vozilu, a učesnici licitacije će moći da se registruju 23. i 24. marta, dok će raspored licitacija biti objavljen na sajtu Direkcije 25. marta.

    Precizirano je da licitacioni korak, za vozila čija je početna kupoprodajna cena do 200.000 dinara, iznosi 10.000 dinara, a za vozila čija je pocetna cena veća od 200.000 dinara iznosi 20.000 dinara.

    Detalji oko procedure javnog nadmetanja mogu se videti na sajtu Direkcije (www.rdi.gov.rs), a početne kupoprodajne cene, karakteristike i fotografije vozila mogu se videti na sajtu Uprave za zajedničke poslove republičkih organa (www.uzzpro.gov.rs) gde se nalazi lista od 510 vozila.

    Na toj listi se nalaze vozila od "zastave" do "alfa romea", čiji su korisnici pored ostalih bili ministarstva, agencije, sudovi, ali i javna preduzeća poput Elektroprivrede Srbije, Srbijagasa, Pošte.

    Vlada Srbije donela je odluku 5. februara da na licitaciji proda 1.583 putnička vozila koja su u svojini države, a čiji su korisnici državni organi, javne službe i javne agencije, kao i Uprava za zajedničke poslove republičkih organa.

    Odluka doneta radi sprovođenja programa ekonomskih ušteda i politike Vlade o odgovornom upravljanju sredstvima u javnoj svojini.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE