Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Naredna dva dana državna vozila na licitaciji

    Licitacija za prodaju 510 vozila u vlasništvu države biće održana u četvrtak i petak u Direkciji za imovinu Srbije.

    Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit od 20.000 dinara po vozilu, a učesnici javnog nadmetanja koji su se registrovali moćiće tokom dana da vide raspored licitacija na sajtu Direkcije.

    Predviđeno je da javno nadmetanje počne u 9.00 u Palati Srbije. Licitacioni korak, za vozila čija je početna kupoprodajna cena do 200.000 dinara, iznosi 10.000 dinara, a za vozila čija je početna cena veća od 200.000 dinara iznosi 20.000 dinara.

    Zainteresovani su mogli da razgledaju vozila 19. i 20. marta na parkingu ispred Palate Srbija, dok su detalje poput početne kupoprodajne cene, karakteristike i fotografije vozila mogli da vide na sajtu Uprave za zajedničke poslove republičkih organa (www.uzzpro.gov.rs) gde se nalazi lista od 510 vozila.

    Na toj listi su vozila svih kategorija i brendova, od Zastave do Alfa romea i Audija, koje su pored ostalih koristila ministarstva, agencije, sudovi, ali i javna preduzeća poput Elekreroprivrede Srbije, Srbijagasa i Pošte.

    Vlada Srbije donela je odluku 5. februara da na licitaciji proda 1.583 putnička vozila koja su u svojini države, a čiji su korisnici državni organi, javne službe i javne agencije, kao i Uprava za zajedničke poslove republičkih organa.

    Odluka je doneta radi sprovođenja programa ekonomskih ušteda i politike Vlade o odgovornom upravljanju sredstvima u javnoj svojini.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE