Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zimovanje za 30 najboljih učenika sa Kosova na Kopaoniku

    Petu godinu za redom, MK Group omogućila je zimovanje za 30 najboljih učenika osnovnih škola sa Kosova na Kopaoniku kao nagradu za odličan uspeh i primerno vladanje.

    Tokom sedmodnevnog boravka na Kopaoniku, učenicima od petog do osmog razreda omogućeno je besplatno skijanje uz nadzor instruktora, dok je za početnike obezbeđena i škola skijanja, a Skijališta Srbije su se pobrinula da svoj deci obezbede i besplatni skipass. Deca su u popodnevnim satima imala priliku da uživaju u filmskoj večeri, da pokažu svoje talente  na likovnoj radionici organizovanoj u Hotelu Grand, ali i da se nadmeću u  kuglanju, stonom tenisu i brojnim drugim sportsko-rekreativnim aktivnostima.

    „Boravak na našoj planinskoj lepotici predstavlja nezaboravno iskustvo za decu sa Kosova i Metohije“, rekao je Ivica Ivković, profesor fizičkog vaspitanja, zahvalivši se MK Group za tradicionalno gostoprimstvo.

    Gorana Golubović iz MK Group naglasila je da je ovo samo još jedna u  nizu aktivnosti kojima se MK Group bavi i istakla: „Naša vizija je da i dalje budemo sinonim kontinuiranog doprinosa razvoju i unapređenju društva. Posebno smo ponosni na Zadužbinu porodice Kostić u Novom Sadu i Kuću za mlade pri SOS Dečijem selu, ali pored ova dva velika projekta, MK Group svake godine izdvaja znatna sredstva i za brojne druge aktivnosti u opštinama u kojima posluje“.

    Brinući o društvenim vrednostima, negujući i ističući značaj socijalno odgovornog poslovanja, MK Group kontinuirano nastoji da obezbedi pomoć ugroženima, da im pruži sigurniju budućnost i olakša put ka ostvarenju ciljeva.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE