Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BMW platila sitnišom, novac brojali satima

    Jedna žena koja je došla u jedan kineski autosalon šokirala je prodavce kad je odlučila da svoj novi BMW delom plati u apoenima od jednog juana, zbog čega je osoblju trebalo punih šest sati da prebroje novac.

    Za novi BMW 730, tačno 100.000 juana (oko 117 hiljada evra), žena je odlučila da plati u novčanicama od jednog juana. Zaposleni autosalona, njih 20, brojali su novčanice punih šest sati bez prestanka, javlja Eastday.com.

    Ime mušterije iz Džengdžoua, glavnog grada provincije Henan, nije poznato, ali se zna da je vlasnica lanca prodavnica prehrambenih proizvoda, a ostatak vrednosti BMW platila je karticom.

    Kao opravdanje za hrpu sitniša navela je to da njoj mušterije često plaćaju novčanicama od jednog juana.
    S obzirom na to da nema puno slobodnog vremena, odlučila je da sačuva te novčanice dok ih ne skupi dovoljno za automobil.

    Direktor autosalona Li Moran rekao je da je ovo bio prvi slučaj u kojem su on i njegovi zaposleni prebrojali toliko novca, a i njih je celi događaj iznenadio.

    "Čitao sam u novinama da neki ljude vole plaćati automobile malim novčanicama, ali nikad nisam mislio da ću to doživeti", rekao je on. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE