Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako da pretvorite stres u pozitivnu energiju?

    Udruženim snagama Synergy Talents i InCentar organizuju prvi prolećni interaktivni događaj kreiran za poslovne ljude i preduzetnike. Događaj pod nazivom „Pretvorite stres u pozitivnu energiju“ biće održan u prostorijama InCentra, Cara Lazara 5-7 sutra 5. maja 2015. u 18 časova.

    Od stresa, “bolesti savremenog doba”, boluje sve više ljudi. Pritisci sa svih strana na privatnom i poslovnom planu čine balansiranje bitnih i nebitnih obaveza prilično teškim za mnoge. Prepoznati stres je prvi je korak ka smanjenju istog, a pretvoriti ga u pozitivnu energiju prava je umetnost.

    “U današnje vreme čini se da su svi pod stresom jer se ritam života konstantno ubrzava. Od prevelikih količina stresa pate posebno poslovni ljudi čije obaveze u toku 24 sata su brojne. Upravljanje stresom je veoma bitno jer stres šteti vašem zdravlju, narušava odnose sa ljudima, umanjuje produktivnost i remeti kvalitet života“, istakao je Hans Buster, osnivač Synergy Talents i profesionalni kouč.

    Tokom događaja učesnici će uraditi brojne vežbe koje će im pomoći da stres prepoznaju, nauče kako da ga smanje i na kraju pretvore u pozitivnu energiju. Taktike koje će biti predstavljene pomoći će učesnicima da poboljšaju produktivnost, fokus i da svojom energijom inspirišu ljude oko sebe.

    Učešće na događaju „Pretvorite stres u pozitivnu energiju“ omogućeno je bez novčane naknade, a događaj predstavlja svojevrsni uvod u poslovne seminare koji će uslediti u prostorijama InCentra.

    21. i 22. maja od 9 do 17 časova – „Less stress, more success”, dvodnevni seminar u InCentru, koji će držati Hans Buster na engleskom jeziku,

    28. maja od 9 do 17 časova – „Conflict resolution”, jednodnevni seminar u InCentru, koji će takođe držati Hans Buster na engleskom jeziku.

    Synergy Talents se bavi koučingom, organizacijom seminara i treninga za pojedince i kompanije pomažući im da se razviju i podele sa drugima svoje talente van zone komfora.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE