Jedinstvena prilika za preduzetnike: Po 3.000 dolara za najbolje startupove

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jedinstvena prilika za preduzetnike: Po 3.000 dolara za najbolje startupove

  Američki investicioni fond StartLabs organizovaće seriju radionica namenjenih IT startup kompanijama iz regiona koje pokušavaju da svoj proizvod plasiraju na globalno tržište u periodu od 18. do 20. maja. To će biti jedinstvena prilika za ovdašnje preduzetnike da se sretnu sa iskusnim preduzetnicima iz Silicijumske Doline i iz prve ruke čuju njihova iskustva i savete u vezi sa plasmanom svojih proizvoda na tržište.

  Učešće je besplatno, a StartLabs svim timovima koji budu odabrani daje 3.000 dolara uz opciju daljeg investiranja do 50.000 dolara.

  Nakon dve godine rada sa startapima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, iz StartLabs-a poručuju da je najveći izazov za sve domaće preduzetnike upravo nedostatak iskustva u plasiranju proizvoda na internetu i inicijalni rast – kako od nule doći do početnog broja kupaca na osnovu čijeg mišljenja će se dalje razvijati proizvod.

  Kao odgovor na ove izazove, StartLabs organizuje jedinstvene radionice na kojima će učesnici, između ostalog, dobiti i:

  – Tri radionice koje će održati iskusni predavači iz San Franciska i Nemačke
  – $3,000 koje mogu potrošiti za svoje potrebe,
  – Mogućnost da dobiju investiciju od StartLabs fonda u iznosu do $50,000
  – Za najbolje učesnike radionice organizovaće se i nastavak rada u kancelirajama StartLabs-a u San Francisku
  – Pristup širokoj mentorskoj mreži koju ovaj fond ima u Americi i Evropi

  Predavači će biti Tristan Polok, mentor jednog od najpoznatijih svetskih akceleratora 500Startups, koji trenutno imaju najveći broj investicija u svetu. Tristan se kao veoma mlad našao i na Forbsovoj listi najuspešnijih ljudi mlađih od 30 godina. Jedan od uspešnih primera njegove prakse je kampanja koju je vodio za «Best Buy», u kojoj je kreriao najčitaniji mejl u istoriji – njega je pročitalo 23 miliona kupaca.

  Osim njega, predavači će biti stručnjak za on line marketing Soso Sazeš i Jan Žirard, koji je proteklih nekoliko godina je proveo radeći sa startapima u Kini, Njujorku i Berlinu.

  Radionice su namenjene isključivo softverskim startapima iz regiona jugoistočne Evrope koji su razvili početni proizvod, tzv. MVP, i žele da ga plasiraju na globalno tržište.

  Svi zainteresovani startapi se mogu prijaviti za učešće na radionicama, i saznati sve detalje u vezi sa organizacijom na StartLabs-Growth Rules startnici.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE