Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pupinu ostalo još 8,5 kilometara

    Kinezi su završili most između Zemuna i Borče i otišli, a na gradilištu su ostali domaći izvođači da završe svoj deo posla, koji i dalje rade pristupne puteve.

    Od Zrenjaninske petlje prema Pančevačkom putu putari završavaju poslednju deonicu pristupne saobraćajnice Pupinovom mostu. Uporedo se rade i leva i desna kolovozna traka, a neimari i mehanizacija rasplinuli su se duž cele deonice.

    Putari uveliko trasiraju rutu sa čijim će završetkom konačno biti stavljena tačka na ovaj putni koridor. Inače, preostalo je da se uradi još oko 8,5 kilometara do kraja radova.

    Asfalt je izliven u desnoj traci u dužini od tri kilometra, od Zrenjaninske petlje ka Pančevačkom putu, kažu radnici na terenu. Ali, još nije urađen završni sloj. Na levoj strani valjamo tucanik i pripremamo podlogu za asfaltiranje kolovoza.

    Planirano je da posao bude završen do septembra, međutim, radnici na gradilištu su skeptični i smatraju da to jednostavno nije realno očekivati.

    Ukupna dužina saobraćajnice iznosi 21,2 kilometra, od čega na most otpadaju 1.482 metra. Trasa je podeljena na tri dela.

    Za sada su završene i otvorene za saobraćaj dve, od Novog novosadskog puta do Ulice cara Dušana i od Batajničkog do Zrenjaninskog puta, u koju je uključen i most, dok su na poslednjoj, od Zrenjaninskog do Pančevačkog puta, u toku radovi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE