Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prodaju se Mostogradnja, Rafinerija nafte, Magnohrom, Nevena

    Agencija za privatizaciju objavila je danas prodaju kapitala beogradskih preduzeća "Dragan Marković", Mostogradnja i Rafinerija nafte, zatim Dolova iz Dolova, Zgopa iz Novog Sada, Agrobačke iz Bača, Zastava metala iz Resavice, Graničara iz Gakova, Puteva iz Sremske Mitrovice.

    Oglašena je prodaja kapitala i preduzeća Porečje iz Vučja, Severtrans iz Sombora, Duvan iz Ljubovije, Fabrika reznog alata iz Čačka, Teretni transport iz Bora, Armatura iz Aleksandrovca, Industustrija obuće Beograd.

    Na prodaju je ponuđena imovina preduzeća Magnohorm iz Kraljeva, Industrije za preradu Majdanpek, Majevica holding iz Bačke Palanke, Nevene iz Leskovca, Partizanskog puta iz Beograda.

    Početna cana za kapital preduzeće "Dragan Marković" je 9,36 miliona evra, Mostogradnje za 1,56 miliona evra, Rafinerije nafte 5,27 miliona evra, Zgopa 3,67 miliona evra, Agrobačke 1,4 miliona evra, Porečja 7,84 miliona evra, Fabrike reznog alata 3,6 miliona evra, Armature 2,27 miliona evra, Industrije obuće 3,43 miliona evra.

    Za imovinu Magnohroma početna cena je 10,5 milioan evra, za imovinu Nevene 2,39 miliona evra, Partizanskog puta 266.157 evra, Majevice holdinga 2,64 miliona eva, Industrije za preradu 3,57 miliona evra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE