Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Saša Janković – komunikator godine

    Saša Janković, zaštitnik građana, dobio je sinoć PRiznanje – Komunikator godine koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ).

    DSOJ je nagradilo najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative na tradicionalnom, 18. po redu godišnjem PRijemu.

    U kategoriji PR agencija godine nagrade su pripale – New Moment New Ideas Company (u kategoriji velike agencije) i Chapter 4 PR (u kategoriji male i srednje agencije).

    Među ostalim nagradama, članovi Žirija dodeli su nagradu za Komunikaciju društveno odgovornih projekata za kampanju Trčimo porodično Hemofarm, kao i u kategorijama Brend PR za projekat "Erste Njuz specijali Webiz i wwVršac" i Najbolje implementirana internacionalna kampanja za "Budi u plusu!" nagrade su pripale Erste banci.

    Kompanija Infostud 3 nagrađena je PRiZNANJEM za najbolju PR komunikaciju u integrisanim kampanjama za projekat "Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji", dok su u kategoriji Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija najbolji bili I&F McCann Grupa i Jugoslovensko dramsko pozorište sa kampanjom "Drama u taksiju". 

    Nagrada za Izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija – Srđan Đurić za 2014. godinu uručena je Ivani Parčetić Mitić, osnivaču i urednici portala Marketing mreža.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE