Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Procureli noviteti iz Applea

    Brojni sajtovi uspeli su da dođu do podataka šta je sve tehnološki gigant Apple spremio korisnicima i kupcima za ovu godinu.

    Iako je to planirano za WWDC konferenciju, čini se da kompanija iz Kupertina ipak nije uspela da sakrije šta je sve spremila za nas u ovoj godini:

    iOS 9: Novi operativni sistem biće fokusiran na poboljšanje postojećih funkcija, a korisnicima će predstaviti i novi font. Umesto "Helvetica Nue", novi operativni sistem koristiće novi font – "San Francisco", koji je trenutno prisutan na kompanijinom pametnom satu.

    Podrška za starije proizvode: Ako koristite iPhone 4S ili iPad mini, najnoviji apdejt Applea za operativni sistem neće usporiti starije telefone i tablete kao što je to sada slučaj s obzirom da je softver optimizovan da bolje podržava starije uređaje.

    Bolje mape: Mape će dobiti i podatke o javnom prevozu, što bi napokon moglo da ubedi ljude da ih koriste.

    iTunes Radio: Najavljen pre dve godine, iTunes Radio bi napokon trebalo da bude lansiran u većem broju zemalja. Za sada radi samo u Sjedinjenim Državama i Australiji.

    Beats: Iako internetom kruže glasine da nova verzija Beats aplikacije neće biti dostupna do kraja juna, nadogradnja za nju bi trebalo da uskoro bude predstavljena. Nova aplikacija će korisnicima dozvoliti da koriste svoje stare naloge, kao i oflajn slušanje. Sve to će biti moguće po mesečnoj ceni od 10 dolara.

    Foto: Beta-AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE