Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovo su najbolji brendovi u Srbiji

    Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i list Privredni pregled izabrali su 24 najbolja brenda na tržištu Srbije.

    Birani su brendovi koji su se prijavili na takmičenje "Najbolje iz Srbije 2014. godine, a na konkurs se prijavilo 160 robnih i korporativnih brendova i najbolji su proglašeni u 24 kategorije.

    Bambijeva "Plazma" je najbolji robni, a Karneks korporativni brend u kategoriji hrane, u ovogodišnjoj akciji "Najbolje iz Srbije".

    U kategoriji roba široke potrošnje u domenu pića, nagrada je pripala "Jelen" pivu , kao najboljem robnom i "Nektaru" kao najuspešnijem korporativnom brendu.

    U kategoriji trajnih potrošnih dobara, prvi robni brend je Metalac bojler, a korporativni Forma ideale.

    Probiotik, kompanije "Ivančić i sinovi", prvoizabrani je brend robe svakodnevne potrošnje u kategoriji hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi, dok je vršački Hemofarm najbolji korporativni brend.

    U kategoriji obuća i odeća, pobedio je P.S. Fashion iz Čačka, kao robni brend, a kompanija Mona ponela je titulu prvog korporativnog brenda.

    Najuspešniji u kategoriji usluga su Infostud i Air Serbia u kategoriji malih i srednjih odnosno velikih preduzeća, kompanija Gorenje pobedila je u kategoriji najbolji strani korporativni brend.

    Nagrada za najbolja javna, državna ili dominantno državna preduzeća pripala je Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE