Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najnoviji biznis: Iznajmljivanje pasa za sahrane

    Američke pogrebne kompanije sve češće angažuju specijalno obučene pse, koji služe za opuštanje napete atmosfere na sahranama, a klijenti sa oduševljenjem reaguju na ovu uslugu.

    Psi su se puno puta pokazali kao savršena uteha, što su prepoznala i brojna američka pogrebna preduzeća, koja u poslednje vreme u svojim prostorijama drže pse, kako bi utešili ožalošćene ljude.

    Radi se o specijalno obučenim psima, koji služe za opuštanje napete atmosfere prilikom sahrana, a čini se da su klijenti oduševljeni uslugom, jer psi često znaju tačno kome je njihova uteha najpotrebnija.

    Brojni klijenti, koji su prošli to iskustvo, tvrde da je zbog takvih pasa, ovako tužno iskustvo, dobilo jednu vedriju notu.

    "Nisam imao pojma da je taj pas tamo zbog toga što mu je to posao. Pogledao me u oči i izgledalo je kao da samo on razume kroz što ja prolazim", otkrio je jedan od klijenata.

    Oliver je takođe bio jedan od takvih pasa, a u 10 godina radnog iskustva, utešio je brojne porodice. Kada je uginuo, na njegov pogreb došlo je 150 ljudi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE