Beograd dobija akva park

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograd dobija akva park

  Za mesec dana Beograđani će moći da uživaju u zabavi na vodi, u akva parku koji će biti otvoren na ledinama.

  Uz bazen sa vrtlozima, mini barovima i toboganima, moći će da uživa i na otvorenim kupalištima i đakuzijima na krovu novog "Holivudlenda." istina, neće biti baš veliki kao onaj u Bloku 44, čija je gradnja počela pre 10 godina, pa brže bolje obustavljena.

  Palme i trska visine do 2,5 metara potpuno će promeniti dva hektara placa restorana "Inter Holivud", gde će dosadašnju obaveznu toaletu za svadbena veselja zameniti kupaći kostimi.

  "Već godinu dana pravimo prvi zatvoreni akva park u Beogradu, koji će leti ima kapacitet 1.500 ljudi, a zimi 700," kaže vlasnik Holivudlenda Milinko Nešović.

  Na rasplaganju će biti ukupno deset bazena, dva đakuzija, koje će opsluživati šest do sedam barova i restorana.

  Avantura će počinjati već sa toboganom kojim će se kupači spuštati, a potom kružnim putem ići do "pećine" od 100 kvadrata ili se pak mogu odlučiti na bazen od 35 metara dužine sa brzacima.

  Najmlađi će svoju zabavu pronaći kraj manjeg bazena, a predah od vratolomija će ih čekati uz vodeni šank. Neće izostati ni sunačanje ukoliko se produži podzemnim prolazom od krova novog hotela gde posetioce očekuju jop jedan bazen i đakuzi.
  Vest da se otvara još jedan vodena oaza u Beogradu nije obradovala samo kupače, već i one kojima treba sezonski, ali i stalni posao. Kako kaže Nešović, u akva-parku biće otvoreno novih 50 radnih mesta za mlade ljude.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE