Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Od Niša do Malmea i Bazela za 1.899 dinara

    Niskotarifna mađarska aviokompanija Wizz Air ove nedelje uspostavlja redovnu vezu od Niša ka Švedskoj i Švajcarskoj, a cena karte u jednom pravcu biće 1.899 dinara.

    Od četvrtka sa piste aerodroma "Konstantin Veliki", u 10.40, put Malmea u Švedskoj poleteće prvi avion Wizz Aira. Za Malme će leteti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom, a avion će iz Malmea u niš sletati pola sata ranije.

    Prema rečima portparola aerodroma "Konstantin Veliki", Ivanke Stanisavljević, četiri dana kasnije, 29. juna, ista avio-kompanija startovaće sa letovima i za Bazel u Švajcarskoj.

    Leteće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom. Interesovanje je veliko i očekujemo da će svih 170 mesta u avionu biti popunjeno. Početna cena u jednom pravcu za obe destinacije iznosi 1.899 dinara, ali se povećava u zavisnosti od tražnje, dodaje Stanisavljevićeva.

    Wizz Air je zainteresovan i da jedan avion bude smešten u Nišu kao njihovoj bazi, ali će to biti moguće tek kada bude usvojen plan detaljne regulacije aerodroma i omogućena izgradnja hangara u koji će moći da se smeste oprema i mehaničari.

    Direktor aerodroma Vladica Đurđanović kaže, da se još uvek čeka odgovor nacionalne avio-kompanije Air Serbia, koju su privrednici i turistički radnici iz niškog regiona početkom juna pozvali, da i ona započne sa letovima iz tog grada.

    Predloženo je da se leti do Beča, jer je reč o izuzetno profitabilnoj liniji, ističe Đurđanović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE