Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Noviteti na dugolinijskim letovima

    Air Serbia je uvela specijalnu propusnicu "Evro skaj pas", koja će putnicima na dugim linijama koji sleću u Srbiju olakšati dalje putovanje ka 37 destinacija u Evropi.

    Novi program cena letova u biznis i ekonomskoj klasi osmišljen je za one koji putuju do Srbije preko kod-šer partnera Air Serbia na dugolinijskim deonicama iz Australije, Kanade i SAD, kao što su kod-šer letovi sa Etihadom iz Sidneja ili Melburna ka Srbiji preko Abu Dabija.

    Kada doputuju u Srbiju, putnici će moći da koriste "Evro skaj pas" za putovanja širom Evrope, saopštila je kompanija, prenosi RTS.

    Da bi koristili "Evro skaj pas" putnici mogu da unapred kupe karte za naredne letove u obliku kupona, koje će zameniti za putovanja iz Beograda ka destinacijama u Evropi ka kojima Air Serbia leti direktno.

    Ovaj proizvod će u početku biti dostupan gostima koji putuju iz Australije, ali će se postupno uvesti za kanadsko i američko tržište.

    "Evro skaj pas" će učiniti da ova putovanja budu pogodna i ekonomična, naročito za putnike na odmoru ili kada odluku o destinaciji donose u poslednjem trenutku, izjavio je generalni direktor kompanije Air Serbia Dane Kondić.

    Cene karata će se određivati na osnovu geografskih zona. U zonu 1 će spadati regionalni letovi Air Serbia u blizini Beograda, u zonu 2 letovi na manje od dva sata leta, a u zonu 3 spadaju letovi koji traju duže od dva sata. Putnicima se preporučuje da overe svoj "Evro skaj pas" i da obezbede svoje karte u lokalnom predstavništvu Air Serbia ili kod ovlašćenih turističkih agencija.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE