Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vežite se, stigao je novi AUDI Q7

    Svim ljubiteljima Audi brenda u Srbiji predstavljamo potpuno nov, impresivan model – Audi Q7. I kada kažemo impresivan, to zaista i mislimo, s obzirom na to da je reč o novoj generaciji najvećeg i najluksuznijeg SUV modela, kompanije Audi.

    „Jedan od najbrže rastućih segmenata u svetskoj automobilskoj industriji su SUV vozila. Ni Srbija nije izuzetak, tako da je i pored pada prodaje novih automobila, ovaj segment zadržao svoje kupce i dostigao čak i manji porast prodaje. Za Audi, segment SUV modela je izuzetno važan, iako je ovaj poznati nemački proizvođač vozila u martu povećao prodaju za 4,4%, na 177.950 jedinica, što je istorijski rekord kada je reč o mesečnoj prodaji. Zbog vrhunskog kvaliteta svih modela, kupci uvek prvo biraju Audi, i upravo zato, Audi ima apsolutni primat na našem tržištu kada govorimo o prodaji premijum automobila iz SUV segmenta, a novi Audi Q7 je njihov najbolji predstavnik," rekao je Slobodan Pešić, direktor brenda Audi.

    Audi Q7 ima oštre i muževne linije, baš kako i dolikuje najvećem automobilu u njegovoj klasi. Vizuelno, novi Q7 izgleda kompaktnije u odnosu na svog prethodnika, budući da je uprkos istoj visini, sada malo kraći i uži. Takođe, primetno je da izgleda „oštrije“, s obzirom na to da je celokupni dizajn savršeno prilagođen unutrašnjoj veličini prostora, pružajući jedinstven izgled, tipičan za svaki Audi. Vrhunski kvalitet se ogleda u svakom detalju, a kabinski prostor poznat po svojoj multifunkcionalnosti, izgleda besprekorno.

    Nova generacija se oslanja na potpuno novu, MLB 2 platformu koja sadrži oko 41% aluminijuma i koja je u najvećoj meri zaslužna za činjenicu da je novi Q7 čak 325 kg lakši u odnosu na prethodnu generaciju.

    Promene su se desile i u enterijeru vozila, iako se Audi i dalje drži svog koncepta „virtuelnog kokpita". Na mestu gde se nalazi ručica automatskog menjača se sada nalazi i MMI sistem sa interfejsom koji reaguje na dodir. Takozvani „infotainment“ sistem, koji bi trebalo da pojednostavi prikaz informacija i obezbedi veću kompatibilnost i povezanost sa internetom, je sada maksimalno unapređen.

    Nemoguće je ostati ravnodušan kada govorimo o automobilu ovakvih performansi i karakteristika. Dizajniran s idejom da zadrži primat i postavi novi standard u svom segmentu, novi Audi Q7 je u svemu ispunio očekivanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE