Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Imenovani direktori EPS Snabdevanja i Distribucije

    Izvršni odbor Elektroprivrede Srbije imenovao je za direktora privrednog društva EPS Snabdevanje Dragana Jeremića, a za direktora privrednog društva Operator distributivnog sistema EPS Distribucija Bogdana Labana.

    Kako je saopšteno iz tog preduzeća, Jeremić je bio vršilac dužnosti direktora PD EPS Snabdevanje u poslednjih šest meseci, kada je EPS Snabdevanje ostvarilo veoma dobre rezultate i dodatno poboljšalo naplatu električne energije.

    Jeremić je naveo da će prioritetni cilj EPS Snabdevanja u narednom periodu biti unapređenje poslovanja kako bi dalje ostalo dominantan i pouzdan snabdevač za privredu i građane. Prema njegovim rečima, nastavak reorganizacije EPS dodatni je izazov za EPS Snabdevanje.

    Od 1. jula stupanjem na snagu statusnih promena, predviđenih Programom reorganizacije EPS, pet nekadašnjih privrednih društava za distribuciju električne energije posluje kao jedinstveni Operator distributivnog sistema EPS Distribucija. Bogdan Laban je do sada obavljao dužnost direktora privrednog društva Elektrovojvodina.

    Kako se dodaje u saopštenju, zadatak jedinstvenog operatora distributivnog sistema EPS Distribucija je ujednačavanje distributivnih procedura na nivou Srbije kako bi kupci na celoj teritoriji imali jednake uslove isporuke i kvaliteta električne energije. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE