Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osvežavajuća severna obala

    Nemačka se oduvek smatrala velikim evropskim centrom industrije, proizvodnje i dobrog poslovanja, ali ona nudi mnogo više od toga. Prvenstveno je reč o kulturi i dobrim turističkim destinacijama, među kojima prednjači severna obala. Ovaj deo Nemačke krase atraktivne plaže, povoljna klima i osvežavajuće plavetnilo neba i mora.

    Nedovoljno spominjana, severna obala Nemačke nudi pravi raj za letnju sezonu, sportove na vodi, sunčanje i kupanje. Očaravajuća okolina učiniće da pomislite da ste na najegzotičnijim letnjim destinacijama, na samo tri sata vožnje od Berlina.

    Sylt

    Jedna od najlepših destinacija Nemačke nalazi se u Severnom moru. Ostrvo je prepoznatljivo po svom specifičnom izgledu, a poseduje 40 kilometara atraktivnih peščanih plaža na zapadnoj obali. Sylt nazivaju i ’Kraljica Severnog mora’. Centar nemačkog džet-seta može se pohvaliti brojnim golf terenima i poznatim letovalištima.

    Usedom

    Ovo ostrvo nalazi se u Baltičkom moru u Pomeraniji. Sa 1.906 sunčanih sati godišnje ovo je najosunčaniji region u Nemačkoj i Poljskoj između kojih se nalazi od 1945. godine. Ova popularna turistička destinacija pleni arhitektonskim lepotama starih vila, odmaralištima i banjama.

    Rugen

    Rugen je najveće nemačko ostrvo i nalazi se u Baltičkom moru. Poznato ostrvo odlikuju brojne plaže, lagune i otvoreni zalivi. Nacionalni park Jasmund koji se nalazi na ovom ostrvu deo je UNESCOve baštine. Prepoznatljiv je po posebnoj arhitekturi letovališta i egzotičnim peščanim plažama.

    Juist

    Ostrvo i istoimena opština nalaze se u donjoj Saksoniji. Juist je dugačak 11 kilometara, a širok samo pola kilometra do kilometar na nekim delovima. Njegov simbol je svetionik koji gleda ka Severnom moru. Posebna atrakcija ovog ostrva su ptice koje prave veliku buku tokom svojih migracija, a posetiocima prilaze bez straha. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE