Jedina nemačka banka u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jedina nemačka banka u Srbiji

  Posvećenost, odgovornost, kvalitet i preciznost. Upravo to su neke od prvih asocijacija na način na koji funkcioniše nemačka privreda, kao i mnoge tamošnje kompanije koje svojim inovacijama, uspehom i organizacijom „pokreću“ svet.  

  Reč je o ključnim vrednostima koje decenijama odlikuju i sam nemački pristup finansijama, tačnije nemački model bankarstva i odnos prema klijentima.

  KAO JEDINA BANKA SA STO ODSTO NEMAČKIM KAPITALOM U SRBIJI, ProCredit banka već godinama posluje na ovdašnjem tržištu upravo u skladu sa svim principima nemačke ozbiljnosti i posvećenosti poslu, uz stalnu podršku ProCredit Holdinga sa sedištem u Frankfurtu i kontrolu  Nemačkog odbora za nadzor banaka (BaFin), koji danas vodi računa da sve banke sa nemačkim kapitalom, bez obzira gde posluju, poštuju ista pravila i neguju isti odnos prema klijentima.

  Takav pristup za sve klijente u prvom redu znači predvidivost, stabilnost i sigurnost, jasne principe poslovanja, kao i potvrdu da uz sebe imaju banku partnera rešenog da ih u svakom momentu sasluša, razume i usmeri.

  Tu je, svakako, reč i o obazrivom i ODGOVORNOM PRISTUPU U OCENI POSLOVNOG RIZIKA, ozbiljnosti sa kojom se pristupa svakoj preduzetničkoj ideji, kao i STALNOM INVESTIRANJU U RAZVOJ, ISKUSTVO I STRUČNOST ZAPOSLENIH, koji su od početka do danas bili i ostali ključna prednost i odlika ProCredit banke na srpskom tržištu.

  Zahvaljujući takvom pristupu, ProCredit banka tokom svih ovih godina odgovorno i SVESNO ODBIJA DA PREZADUŽUJE svoje klijente, a sve zahvaljujući pažljivoj analizi njihove kreditne sposobnosti i individualnom pristupu svakom klijentu. Na taj način, rizik  je i za klijente i za banku sveden na minimum, što potvrđuje podatak da je redovnost otplate kredita klijenata ProCredit banke čak sedam puta bolja od proseka na domaćem tržištu. Takva redovnost znači da su uslovi pod kojima ProCredit banka odobrava svoje pozajmice prilagođeni stvarnim mogućnostima svojih klijenata, da iza svake odluke stoji odlično poznavanje i razumevanje svake konkretne situacije, kao i želja da se klijentima ponudi model saradnje koji za njih neće biti opterećenje.

  Negujući nemački model poslovanja, ProCredit banka tokom svih proteklih godina aktivno i stalno promoviše NAVIKU I KULTURU ŠTEDNJE, nasuprot potrošnji, odnosno nenamenskim i keš kreditima, a sve u želji da građane ohrabri da u svom životu i poslu pronaći zdravu i pravu meru u upravljanju ličnim finansijama, kao i da mnoge nabavke i kupovine finansiraju upravo oslanjajući se na štednju.

  ProCredit  banka  je  do  sada  ukupno investirala  više  od  4,5  milijarde  evra  u Srbiji.  Odobreno  je  više  od  375.000 kredita,  od  čega  80  odsto  čine  plasmani  malim  i  srednjim  preduzećima, preduzetnicima  i  poljoprivrednicima. Depozitna  baza  Banke  premašuje  iznos od  336  miliona  evra,  izdato  je  200.000 platnih  kartica,  dok  ukupan  broj  klijenata  iznosi  više  od  240.000.

  Poštujući vreme svojih klijenata i težeći da svoje usluge učino što dostupnijim ProCredit banka će u 2015. godini uložiti preko 3 miliona evra u najmodernije bankarske automate. Naime reč je o Zoni 24/7 koje su krenule sa radom od aprila meseca. Ovaj vid savremenog bankarstva predstavlja, u stvari, samouslužno bankarstvo gde klijenti Banke mogu većinu svojih bankarskih poslova da obave samostalno bez čekanja u redu i kada to njima najviše odgovara.

  Ovaj vid usluga sada omogućava da pravna lica i preduzetnici mogu da  predaju  svoje  pazare  kad god  to  njima  odgovara,  u  bilo  koje doba dana i noći, gde će im na raspolaganju biti depozitni sef i bankomati na  kojima  je  moguća  uplata  novca. Takođe, klijenti će moći u okviru zone da predaju naloge za prenos, odštampaju dnevni  izvod,  uplate  naknadu  banci, kao i druge usluge. S druge strane fizičkim licima je omogućeno  da  uplate  i  podignu  dinare  ili evre sa tekućih računa i računa štednje po  viđenju,  vrše  transfer  između računa, kupe ili prodaju devize, kao i da  plaćaju  svoje  mesečne  račune.  Za korišćenje  svih  terminala  u  zonama, dovoljna  je  samo  platna  kartica ProCredit banke.

  Za  ProCredit  banku  u  Srbiji,  koja  je lider  u  finansiranju  malih,  srednjih preduzeća  i  poljoprivrede,  imperativ je da uvažava vreme svojih korisnika i da bude pionir u razvoju elektronskih kanala  koji  upravo  to  i  omogućavaju, i koja će nastaviti da gradi i održava dugoročni partnerski odnos sa svojim klijentima.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE