Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Saveti uspešnih glumica: O životu i našim ulogama u njemu

    Mnoge savete zaboravimo, retko koji primenjujemo, a često nam stignu prekasno. Bitno je i od koga savet dobijamo, jer ako cenimo osobu cenićemo i njen savet. Evo osam saveta uspešnih glumica, pa… možda bi trebalo da ih imamo na umu.

    Suzan Sarandon: „Uvek možeš oprostiti sebi ili izviniti se za ono što si uradio, ali nikad ne možeš proći kroz stvari koje si hteo da uradiš ali nisi“.

    Helen Miren: „Moja učiteljica mi je rekla da se ne plašim da budem uplašena“.

    Meril Strip: „Veliki dar  koji mi, ljudska bića, imamo jeste moć empatije. Svi mi možemo da osetimo misterioznu povezanost jedni prema drugima“.

    Liv Tajler: „Gledaj pravo u oči, prestani da samo zuriš u nekoga. Moja baka mi je to rekla“.

    Robin Roberts: „Nemoj igrati sporednu ulogu u sopstvenom životu“.

    Kejt Vinslet: “Kao dete nikada nisam čula nijednu ženu da kaže „Ja volim svoje telo“. Ni svoju majku, ni stariju sestru, ni svoju prijateljicu. Nijedna žena nije rekla „Tako sam ponosna na svoje telo“. Zato sam odlučila da to pričam Mii (ćerki), jer pozitivnu sliku o sebi gradimo od malena“.

    Helena Bonam Karter: „Kada sam bila mlađa, bila sam puna kompleksa niže vrednosti. Bila sam iskompleksirana zato što nisam studirala, a kasnije jer nisam vežbala… Ali onda je postalo umarajuće. I mislim da nam svima ti kompleksi na kraju dosade.“

    Greta Gervig: „Nemoj popiti piće samo zato što je besplatno!“.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE