Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Meryl Streep radi na novom magazinu

    Legendarna glumica Meryl Streep u poslednje vreme bavi se radom na izdanju novog magazina NeueJournal koji je dodatak kreativnog centra Neue House sa sedištem u Njujorku.

    Radionica pruža preduzetnicima i inovatorima sa ambicijom da se ostvare u umetnosti, tehnologiji, modi i drugim delatnostima. Cilj njenih osnivača je da prikažu duh "Velike jabuke" dovođenjem ljudi različitih generacija, kultura i disciplina.

    Kada je reč o novom magazinu čitaoci će se susresti sa publikacijom na 264 strane, tvrdog poveza, koja je prepuna nadahnutog originalnog sadržaja od strane glumaca, dizajnera, umetnika, muzičara i mnogih drugih.

    Ona će biti prikazana kroz objektiv fotoaparata poznate američke žene fotografa Brigitte Lacombe na koricama i brojnim editorijalima u kojima će se pojavljivati mnoge poznate ličnosti. Žena koja je napravila umetnost od fotografija, uslikala je najlegendarnije zvezde Holivuda tokom svoje 40 godina duge karijere, a ovih dana ima stovu izložbu u centru Menhetna.

    Među njenim omiljenim temama svakako je jedna od najboljih glumica na svetu Meryl Streep, sa kojom se upoznala davne 1978. na snimanju filma Kramer protiv Kramera. Tri i po decenije kasnije, Brigitte se i dalje bavi ovekovečavanjem Meryl-ine bezvremenske lepote.

    Ona takođe ne krije koliko su ona i poznata glumica bliske prijateljice, a za Streep ima samo reči hvale naglašavajući da je ona divan čovek, majka, glumica i veliki profesionalac iz kojeg zrači harizma pred kamerama. Svoju prijateljicu opisuje kao direktnu i etičnu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE