Afera `Loto` stigla i do stranih medija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Afera `Loto` stigla i do stranih medija

  Loto skandal nije tema broj 1 samo u Srbiji već je stigla i do stranih medija.

  Britanski Guardian u tekstu – “Slučajnost ili korupcija? Slučaj srpske loto loptice broj 21” opisuje kako je ovaj incident izazvao sramotu i napunio naslovne strane, kao i da su Srbi mislili da je Državna lutrija iznad korupcije koja prožima sve pore društva.

  “Mnogim Srbima, pogotovo penzionerima i nezaposlenima, loto je nada da će prosperirati”, piše Guardian, i detaljno izveštava o sumnjivom izvlačenju, i da je zbog toga ostavku dao direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović.

  “Mirror” izveštava o incidentu tokom izvlačenja, objašnjavajući kako je čak i premijer Aleksandar Vučić naložio istragu povodom ovog slučaja. Ovaj medij detaljno je preneo Vulovićevo objašnjenje kako je greška bila puka slučajnost.

  Priču o srpskom loto izvlačenju prenela je većina medija u region, kao i SkyNews, DailyMail, CBSNews mediji u Australiji, kao i popularni servis “LiveLeak”, i sajt “Break.com”.

  Većina stranih medija prati i dalje događaje koji su usledili, pa su preneli i da je istraga povodom ovog skandala u toku i da je direktor dao ostavku.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE