Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Konkurs za učešće džez pevača na Nišvil festivalu uz pomoć NIS-a

    U okviru podrške Nišvil džez festivalu, NIS organizuje muzički konkurs pod nazivom „Daj glas za Nišvil“.

    Kompanija je raspisala konkurs za neafirmisane i talentovane džez pevače svih uzrasta, koji će trajati do 3. avgusta 2015. godine.

    Svi zainteresovani više informacija mogu da pronađu na sajtu NIS-a http://www.nis.eu/nisvil-2015, a prijave mogu dostaviti najkasnije do 3. avgusta 2015. godine na adresu [email protected].

    Odluku o tome koja četiri kandidata će nastupiti na Youth Stage u okviru Nišvil džez festivala doneće stručni žiri u kojem se nalaze Nada Pavlović, džez pevačica i prošlogodišnja dobitnica nagrade festivala za životno delo; Snežana Spasić, etno džez pevačica; Oliver Katić, pevač, kompozitor i vokalni pedagog, kao i Ivan Blagojević, direktor Nišvil festivala.

    Rezultati konkursa biće objavljeni u četvrtak, 6.avgusta 2015.godine, na sajtu www.nis.eu

    Najbolja «četvorka», osim prilike da nastupi na najvećem džez festivalu u regionu, dobiće i po dve propusnice za kompletan program Nišvil festivala 2015, smeštaj tokom trajanja festivala, kao i mogućnost učešća u muzičkim radionicama zajedno sa renomiranim profesionalnim izvođačima iz sveta muzike.

    Kompanija NIS već sedmu godinu zaredom podržava Nišvil muzički festival i na taj način, u skladu sa svojim sloganom «Budućnost na delu», nastoji da doprinese razvoju i promociji kulturnih vrednosti i afirmaciji talentovanih muzičara širom zemlje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE