Konkurs za učešće džez pevača na Nišvil festivalu uz pomoć NIS-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konkurs za učešće džez pevača na Nišvil festivalu uz pomoć NIS-a

  U okviru podrške Nišvil džez festivalu, NIS organizuje muzički konkurs pod nazivom „Daj glas za Nišvil“.

  Kompanija je raspisala konkurs za neafirmisane i talentovane džez pevače svih uzrasta, koji će trajati do 3. avgusta 2015. godine.

  Svi zainteresovani više informacija mogu da pronađu na sajtu NIS-a http://www.nis.eu/nisvil-2015, a prijave mogu dostaviti najkasnije do 3. avgusta 2015. godine na adresu nisville@nis.eu.

  Odluku o tome koja četiri kandidata će nastupiti na Youth Stage u okviru Nišvil džez festivala doneće stručni žiri u kojem se nalaze Nada Pavlović, džez pevačica i prošlogodišnja dobitnica nagrade festivala za životno delo; Snežana Spasić, etno džez pevačica; Oliver Katić, pevač, kompozitor i vokalni pedagog, kao i Ivan Blagojević, direktor Nišvil festivala.

  Rezultati konkursa biće objavljeni u četvrtak, 6.avgusta 2015.godine, na sajtu www.nis.eu

  Najbolja «četvorka», osim prilike da nastupi na najvećem džez festivalu u regionu, dobiće i po dve propusnice za kompletan program Nišvil festivala 2015, smeštaj tokom trajanja festivala, kao i mogućnost učešća u muzičkim radionicama zajedno sa renomiranim profesionalnim izvođačima iz sveta muzike.

  Kompanija NIS već sedmu godinu zaredom podržava Nišvil muzički festival i na taj način, u skladu sa svojim sloganom «Budućnost na delu», nastoji da doprinese razvoju i promociji kulturnih vrednosti i afirmaciji talentovanih muzičara širom zemlje.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE