Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovi znakovi pokazuju da ste zaljubljeni u svog kolegu ili koleginicu

    Ukoliko  vaše srce počinje ubrzano da lupa svaki put kada vam kolega ili koleginica priđu i ako se vaše misli o toj osobi nastavljaju i posle radnog vremena, uključujući maštanjazaljubljeni ste poslovnog saradnika ili saradnicu. Proverite detaljnije.

     Afere na poslu se dešavaju veoma često. Ovakav vid romanse može biti zanimljiv, s obzirom da je očekivano da takva osećanja budu skrivena, ali može biti i veoma neprijatno, ukoliko su pravila u firmi veoma stroga i ukoliko postoji kodeks po tom pitanju.

    Kada sa nekim provodite dosta vremena idući ka istom cilju postoji mogućnost da se zbunite po pitanju vaših osećanja. Ljubav je lepa u svakom obliku ali porazmislite koliko su vaša osećanja iskrena kako se nakon upuštanja u vezu ne biste predomislili i napravili negativnu atmosferu u radnom okruženju. Za početak, pogledajte ove znakove da te zaljubljeni u svog kolegu/koleginicu.

    Stalno razmišljate o toj osobi. Kada su vaše misli okrenute ka njemu/njoj i van radnog vremena ili čak na pauzi, budite uvereni da u vašem odnosu postoji nešto više. Vodite računa da to ne primete i drugi.

    U kontaktu ste. Najveći pokazatelj da ste zaljubljeni u svog kolegu je kada pokušavate da budete u kontaktu sa njim i kada se posao završi, uključujući i vikend. Ostanete u svojoj kancelarijskoj vezi putem SMS poruka, telefonskih poziva ili putem društvenih mreža.

    Pamtite sitnice. Kada je u pitanju romansa na poslu ono što vam definitivno može ukazati da vam je do nekoga stalo je pamćenje nekih pojedinosti o njemu ili njom. Na primer, znate šta voli da jede i to mu/joj donosite, omiljeni slatkiš, boju, setite se rođendana ili čak znate omiljenu pesmu vašeg saradnika.

    Kupujete poklon. Kupovina malih znakova pažnje ili poklona za rođendan takođe može biti pokazatelj da ste zaljubljeni u kolegu/koleginicu. Česti načini da obeležite poseban dan su poklon, čestitka, cveće ili torta.

    Stavljate tu osobu ispred radnih obaveza. Ulažete sve napore da pomognete kolegi/koleginici sa poslom. Vodite računa da ne radite mnogo više nego što je potrebno kako biste se dokazali i pomogli toj osobi. Ako stalno tražite mišljenje od saradnika po pitanju posla ili ličnih stvari, priznajte, zaljubljeni ste.

    Ljubomorni ste. Signal koji uvek ukazuje na ljubav je ljubomora. Dakle, pokušavate da imate deo kancelarije samo za vas dvoje i kada druga osoba počne da flertuje sa nekim vi osećate ljubomoru i negodujete.

    Kopate za informacijama. Veoma ste radoznali po pitanju njegovog/njenog života i učinićete sve kako biste se dočepali dodatnih informacija od drugih ljudi i saradnika.

    Toplo mu/joj se osmehujete. Čak i kada ste pod stresom i imate tešku situaciju na poslu, kada vas pogleda ta posebna osoba uvek ćete imati topao osmeh za nju. Kada je ta osoba prisutna izgledate veselije nego obično. Takođe, uvek nalazite kompliment za nju, njeno oblačenje, izgled, talenat, rad i karakter.

    Izvor: BIZLife

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE