Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Još jedan primer pravog poslodavca

    Vlasnik restorana brze hrane u Ostinu u Teksasu, zatvorio je vrata svoje radnje na pet meseci kako bi rekonstruisao restoran, ali njegovi radnici za to vreme nisu bili ostavljeni na cedilu.

    Meštani Ostina mogu posle pet meseci opet da dobiju čuveni pileći file, nakon što je njihov popularni restoran ponovo otvoren. Ali to nije jedini razlog zbog kog su svi meštani i radnici srećni.

    Nakon pet meseci preuređenja, u cilju da se proširi lokal jer stanovništvo u Ostinu raste, vlasnik restorana Džef Glover nastavio je da plaća 50 radnika čak i tokom rekonstrukcije.

    "Pomislio sam, ne želim da moja grupa ljudi ne prima svoje plate", rekao je on i kao dodatni podsticaj im je dao i povišicu od jednog dolara na sat.

    Menadžerka restorana Norma Bajners kaže da se ovaj vid velikodušnosti ne događa tako često u ovom poslovnom svetu. "Ja sam u ovom poslu skoro deceniju i ne mogu rečima da objasnim koliko mi ovo znači", rekla je ona.

    Radnici su bili u obavezi da odrade neka testiranja dok je radnja bila zatvorena, a Glover očekuje da će zaposliti još ljudi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE