Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kontrole splavova daju rezultate

    Kontinuirane kontrole splavova daju rezultate, većina tih objekata ima potrebne dozvole, a od naplaćenih kazni se očekuje oko 100 miliona dinara prihoda u budžetu. Sledi popis splavova za ličnu upotrebu.

    Inspekcija Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovela je u nedelju uveče kontrolu u kojoj je utvrđeno da 95 odsto splavova i 80 odsto čamaca ima uredne dozvole, a napisano je 200 prekršajnih prijava.

    Od naplaćenih kazni u iznosima od 15.000 do 150.000 dinara i od 150.000 do dva miliona dinara, očekuje se oko 100 miliona dinara prihoda u budžetu Srbije, navedeno je u saopštenju.

    Kako je navedeno, kontinuirane akcije kontrole ugostiteljskih objekata dale su rezultate i veliki procenat vlasnika nabavio je sve potrebne dozvole i obavio tehničke preglede plovila.

    U saopštenju se navodi da je kompletirana baza podataka putničkih brodova, a da je sledeći zadatak da se popišu svi rekreativni splavovi i splavovi za ličnu upotrebu, za koje se procenjuje da ih ima 2.000 na beogradskim rekama.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE