Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nekoliko važnih `sitnica` o Beer festu

    Najveći muzički i pivski festival u Istočnoj Evropi, Beer fest počinje u sredu i trajaće do nedelje, očekuje se više od 700.000 gostiju, od kojih trećina stranci. Plaćanje festivalskim karticama, gradski prevoz besplatan.

    Beer fest počinje u sredu i trajaće do 23. avgusta, a ulaz na tu manifestaciju koja se održava na Ušću, svih pet dana biće besplatan za posetioce. Prema rečima organizatora, očekuje se da će 13. Beer fest posetiti više od 700.000 ljudi od kojih će trećina biti stranci.

    Na Beer festu će nastupati više od 30 izvođača i bendova, a predstaviće se i oko 150 inostranih i domaćih pivskih brendova. Zemlja partner ovogodišnjeg Beer festa je Holandija.

    Ove godine, drugu godinu za redom na Beer festu će se plaćati festivalskim karticama i neće biti direktnog plaćanja, što će omogućiti da se svaka kupovina evidentira.

    Tokom trajanja festivala, biće organizovane i kampanje na kojima će se ukazivati na značaj reciklaže i upozoravati da se u isto vreme ne sme voziti i piti.

    Posetioci Beer festa imaće besplatnu vožnju na četiri linije gradskog prevoza tokom svih pet dana festivala, u okviru akcije pod nazivom "Društvo, ko vozi kući".

    Svih pet dana festivala, od 18.00 do 4.00 časa ujutru, za saobraćaj će biti zatvorene ulice na delu od Poslovnog centra Ušće do Bulevara Nikole Tesle uključujući i deo pored Dunava, zatim Bulevar Nikole Tesle na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta. U tom periodu biće promenjen i režim gradskog prevoza.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE