Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Muke novopečenog milijardera

    Autor "Minecrafta", jedne od najprodavanijih igara svih vremena, Markus Persson, nedavno je objavio niz statusa na Twitteru u kojima je progovorio o svom novostečenom bogatstvu.

    Naime, nakon što je, pre nešto više od godinu dana, svoju firmu Mojang prodao Microsoftu, Persson je na računu imao nešto više od dve i po milijarde dolara.

    Sedamdeset miliona dolara odmah je potrošio na golemu vilu u Beverli Hilsu i tamo održava tulume na koje dolazi slavna ekipa poput Skrillexa, Tonyja Hawka i Selene Gomez. Međutim, čini se da ga ovaj raskošni život nije učinio sretnijom osobom.

    "Jednom kad imate sve, problem je to što više nemate razloga da se trudite, a odnosi s ljudima nemogući su zbog nejednakosti", napisao je Persson i nastavio:

    "Visim na Ibici s gomilom prijatelja i tulumarim s poznatim ljudima, radim šta god želim, ali nikad se nisam osećao usamljenije i izolovanije.

    Pronašao sam super devojku, ali ona se boji i mene i mog životnog stila pa je na kraju izabrala normalnu osobu. Učinio bih isto što i Musk i pokušao da spasim svet, ali ponovo bih bio izložen istim šupcima zbog kojih sam prodao Minecraft. Ljudi koji su naglo postali uspešni govore mi da je to normalno i da će proći. To je dobro znati. Idem da se istuširam."

    Persson se na kraju zahvalio svima koji su mu dali podršku i rekao da mu je zbog toga malo lakše.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE