Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osiguran biznis: Za sigurnije korake vašeg poslovanja

    U Srbiji posluje preko 315.000 privrednih subjekata. Od toga mikro, mala i srednja preduzeća čine najveći procenat. Ova preduzeća su motor ekonomskog razvoja. Ona zapošljavaju oko 750.000 radnika i učestvuju sa približno 34% u bruto domaćem proizvodu naše zemlje.

    Njihova prednost je velika fleksibilnost – brzo i lako se mogu prilagoditi promenama i zahtevima tržišta. Posebno su značajna u vremenima kriza. Ipak, od svih preduzeća koja se na godišnjem nivou otvaraju, oko 40% ne preživi prve dve godine poslovanja. Najčešći rizici koje preduzetnici na početku poslovanja previde su: mnogo administrativnih prepreka, nepredviđenih izdataka, nedostatak dodatnog kapitala i drugo. Uz to, spisak neželjenih dešavanja koja mogu zadesiti jedno poslovanje je dugačak. Zato bi bilo korisno da se deo briga koje ova preduzeća imaju preusmeri na osiguravajuću kuću.

    Specijalno za potrebe mikro, malih i srednjih preduzeća kompanija Wiener Städtische osiguranje  kreirala je proizvod „Osiguran biznis“. Uz polisu ovog osiguranja možete se zaštititi od gubitka imovine, ali i od rizika prekida rada koji bi ugrozio vaš poslovni dobitak. Iako neće sprečiti provalnike ili požar, polisa osiguranja će vam obezbediti sredstva da se vaš biznis što pre ponovo osposobi, i da za što kraće vreme nastavite sa radom.  Na ovaj način zaštitićete ono u šta ste uložili svoj novac, energiju i vreme, i uz minimalna ulaganja osigurati svom biznisu dugo trajanje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE