Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Niže kamatne stope u Intesi

    Banca Intesa od danas nudi niže kamatne stope za stambene kredite osigurane kod NKOSK (Nacionalne korpooracije za osiguranje stambenih kredita).

    Kredite za kupovinu nepokretnosti Banka odobrava uz kamatu već od 3,29 odsto plus šestomesečni euribor na godišnjem nivou i bez naknade za obradu kreditnog zahteva, a povoljniji uslovi biće aktuelni do kraja godine.

    „Kako bi omogućila građanima da reše jedno od najvažnijih životnih pitanja, a istovremeno podstakla tržište nekretnina Banca Intesa je već u prvoj polovini godine ponudila atraktivnije uslove za stambene kredite koje smo kao i sve ostale ponude prema građanima nastojali i dodatno unaprediti. Obezbeđenjem još povoljnijih izvora finansiranja, koji su doduše limitirani u kontekstu iznosa i vremena korišćenja za Banku, osigurali smo i ključnu pretpostavku da našim klijentima dodatno snizimo kamatne stope na stambene kredite i tako pripremimo akcijsku ponudu za koju smatramo da je u ovom trenutku najbolja na tržištu. Verujem da će i ova akcija opravdati očekivanja naših klijenata koji su već u prvih sedam meseci 2015. pokazali značajno interesovanje za stambene zajmove, što potvrđuje rast ukupnog iznosa ovih plasmana od gotovo 40 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE