Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Peković na čelu Partizana

    Košarkaš Minesote Nikola Peković na vanrednoj skupštini Košarkaškog kluba Partizan izabran je za predsednika kluba i odmah obećao da će pokušati da izvuče crno-bele iz nezavidne finansijske situacije.

    Nekadašnji centar crno-belih Nikola Peković na toj funkciji nasledio je Predraga Danilovića, koji je pre dve nedelje podneo ostavku. Istovremeno, za potpredsednika kluba izabran je još jedan nekadašnji as crno-belih Miroslav Berić, koji će voditi klub dok je Peković u Americi.

    Novi predsednik KK Partizan rekao je da mu je velika čast što je došao na čelo crno-belih i poručio da veruje da će popraviti lošu finansijsku situaciju u klubu.

    "Svestan sam da ništa ne može da se reši preko noći, biće nam potrebno vreme, ali uz prave ljude rešićemo finansijsko stanje", rekao je Peković na konferenciji za medije posle Skupštine kluba na kojoj je postavljen za prvog čoveka crno-belih.

    On je rekao da je izabran i novi Upravni odbor i da će se u narednim danima održati prva sednica.

    "Za izlazak iz krize moramo da vidimo koliki je dug i kome se sve duguje. Onda ćemo korak po korak rešavati situaciju, koja nije naivna. Pomagaću Partizanu koliko god je to moguće, ali se po novinama pojavljuju neke sume koje nisu realne", poručio je Peković i dodao da će dovesti ozbiljne sponzore i da su oni obećali pomoć.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE