Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) AirSerbia otvorila Business lounge na beogradskom aerodromu

    „Niko nas neće stići“, izjavio je Siniša Mali, predsednik nadzornog odbora AirSerbia prilikom otvaranja novog premijum salona na aerodromu u Beogradu.

    Business Lonuge nacionalnog aviprevoznika tek je jedna od inovacija koje AirSerbia sprema što su potvrdili i gradonačelnik Beograda i Dane Kondić, generalni direktor Air Serbie. Tokom sledeće godine na letovima će biti uvedeni Wi-Fi, mobilne veze kao i posebne aplikacije za pristupanje sadržaju na internetu.

    „Na dobrom smo putu da ostvarimo profit i drugu godinu za redom“, naveo je Kondić i istakao da je za ove dbe godine AirSerbia zaposlila preko 600 novih ljudi. Prema rečima Kondića posao je daleko od kraja, kada je u pitanju unapređenje korisničkih usluga.

    Putnici biznis klase, kao i silver, gold i platinum članovi AirSerbie u novom salonu moći će da uživaju u restoranu koji će na poseban način predstaviti najbolju ponudu Srbije, kada su u pitanju vino, hrana… U salonu koji će raditi 24 sata putnicima su na raspolaganju i poslovne prostorije, besplatni bežični internet, kao i izbor srpske i strane štampe, među kojom se nalazi i BIZLife magazin.




     

     

    Foto: I.L.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE