Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Google testira dostavu sveže hrane

    Google će sprovesti testove isporuke svežih prehrambenih proizvoda u dva velika američka grada, zahvaljujući lokalnim partnerima.

    Testovi će ove godine biti sprovedeni u San Francisku, a zatim u drugom američkom gradu čiji naziv još nije otkriven, objavio je web portal journaldunet.com.

    Sveži proizvodi, koji potiču od lokalnih partnera kao što su Foods market i Costco, biće isporučivani preko usluge Google Express.

    Google će proširiti uslugu i na druge gradove, ako pronađe odgovarajuće partnere i bude imao dovoljnu potražnju za njom, preneo je portal Bloombergovu vest samo dan pošto je Grupa Amazon obznanila da uskoro započinje pripremanje i slanje obroka na kućnu adresu.

    Ta kompanija za elektronsku trgovinu je najavila da će krenuti u odabir osoblja za svoj ogranak "Amazon restaurant". To nije prva inicijativa Amazona u vezi s distribucijom hrane, ali je prvi put da ta  kompanija sama priprema hranu.

    Amazon je već lansirao "Amazon fresh", uslugu za isporuku svežih prehrambenih namirnica ili obroka naručenih u nekim od lokalnih restorana, kao i "Amazon prime", sistem za isporuku životnih namirnica.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE