Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Da li vaše radno mesto spremno dočekuje budućnost?

    Nova generacija zaposlenih i sazrevanje mobilnih tehnologija pokreću trend poslovne mobilnosti. Da li vaše radno mesto spremno dočekuje budućnost i izazove koji dolaze, možete saznati 17. septembra u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, na godišnjoj konferenciji kompanije Fujitsu.

    Pod sloganom "Let's shape our tomorrow", ovogodišnja Fujitsu konferencija reafirmisaće posvećenost kompanije pružanju podrške svojim korisnicima u stvaranju bezbedne i održive budućnosti, uz korišćenje informacionih tehnologija.

    Učesnici na konferenciji će biti upoznati sa inovacijama u tehnološkom razvoju i informacionim tehnologijama, kao i ulogom i mestom Fujitsu-a u tim promenama. Predavači će biti:

    Christian Bock, Global Clients and Datacentre Marketing Programs Fujitsu, koji će održati predavanje “Radno mesto orijentisano ka čoveku: Radost i efikasnost su u vezi”

    Alfons Michel, Head of Account Marketing and Public Affairs Fujitsu, održaće prezentaciju na temu “Budućnost data centara”

    Wilhelm Gassner, Director Sales Eastern Europe PFU, održaće predavanje na temu “Fujitsu skeneri – izbor profesionalaca za skeniranje dokumenta”

    Velike i organizacije u razvoju treba da se prilagode povećanoj potražnji i onome šta ona predstavlja za njihove informaciono-komunikacione tehnologije. Sve ovo zavisi od toga šta se čini sa data centrima, jer ne postoji jedan pristup koji odgovara svima. Uzimajući to u obzir, poseban akcenat na Fujitsu konferenciji biće na data centrima, kako na serverima, tako i na storidžima.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE