Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Četvrt veka posvećenosti plemenitom cilju

    Od pionirskih poduhvata prenatalne dijagnostike devedesetih do najsavremenijih postupaka lečenja steriliteta, u „Jevremovoj“ je za 25 godina pregledano desetina hiljada pacijenata, a začeto i rodilo se približno 4.500 dece.

    Četvrt veka rada „Jevremova“ proslavlja kao prva visoko specijalizovana i vodeća ustanova u oblasti ginekologije, akušerstva i vantelesne oplodnje u regionu.

    „Poštujući načela stroge lekarske prakse, stalnog usavršavanja kadra u oblasti dostignuća reproduktivne medicine, angažovanja najemininetnijih domaćih i evropskih konsultanta i embriologa stekli smo poverenje i ugled pacijenata u regionu. Veoma sam srećna što smo bili u prilici da sve naše pacijentkinje „saborce“ na putu kao majčinstvu ugostimo ovde i prisetimo se tog puta,“ istakla je dr Ana Obradović – Crnobarić, direktorka „Jevremove“. „Nastavićemo da u okviru Holističkog centra povećavamo šanse za prirodno začeće, a da istovremeno, kada je neophodno pomoću najsavremenije opreme i postupaka povećavamo uspešnost vantelesne oplodnje. Kao i do sada najveća satisfakcija biće nam radost brojnih porodica i doprinos podmlađivanju demografske slike Srbije“.

    Od opšteg dijagnostičkog centra 1990. „Jevremova“ postaje vodeća ustanova specijalizovana za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju. Godine 2011. u okviru Bolnice osnovano je i prvo privatno porodilište u Srbiji. Danas je „Jevremova“ članica MediGroup, prvog privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i lider u regionu u ispitivanju i lečenju neplodnosti i reproduktivnoj medicini. Ova ustanova ima 2 operacione sale, veliku laboratoriju za vantelesnu oplodnju, intenzivnu negu, 3 ambulante i 5 apartmana sa 14 kreveta. Dušu Jevremove čini posvećeni tim od 50 doktora (profesora univerziteta i docenata), embriologa i sestara konstantno na raspolaganju pacijentima.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE