`Nedelja bezbednosti u saobraćaju` u organizaciji NIS-a i ABS-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  `Nedelja bezbednosti u saobraćaju` u organizaciji NIS-a i ABS-a

  U okviru „Nedelje bezbednosti u saobraćaju“, koju organizuju NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja uz podršku Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu danas je održan niz predavanja iz ove oblasti.

  Predstavnici NIS-a, Agencije za bezbednost saobraćaja i Univerziteta u Novom Sadu prisutnima su govorili o značaju ove važne teme i preneli iskustva iz prakse.

  Ulrih Pebal, direktor Funkcije za HSE NIS-a, predstavio je pozitivnu praksu kompanije u poštovanju pravila iz domena bezbednosti u saobraćaju, dok je Milan Božović, vršilac dužnosti direktora Agencije za bezbednost saobraćaja, skrenuo pažnju na važnost saradnje Agencije sa privrednim subjektima.

  „Nedelja bezbednosti u saobraćaju“ održava se u poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu od 14. do 18. septembra. Organizovana su tematska predavanja o bezbednosti u saobraćaju sa akcentom na decu, stare i osobe sa invaliditetom, kao i na značaj vezivanja sigurnosnih pojaseva u vozilima. U toku trajanja akcije, svim posetiocima su dostupni trenažeri za pokazne vežbe i simulatori postavljeni na platou Poslovnog centra NIS-a.

  Finalni događaj će biti tradicionalno takmičenje profesionalnih vozača NIS-a, „Vozački izazov 4“ na NIS-ovom poligonu u Zrenjaninu i održaće se 19. septembra.

  Cilj ove akcije je podizanje nivoa bezbednosti u saobraćaju kroz prevenciju, edukaciju i razvoj saobraćajne kulture.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE