Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preko 300 investitora stiže u Beograd

    Preko 300 investitora koji će učestvovati na "Beogradskim investicionim danima" dokazuje da je Srbija na pravom putu da postanu idealno mesto za investicije, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

    Mali je, na dočeku investitora u Skupštini grada, kazao da će u utorak sa investitorima razgovarati o stranim direktnim investicijama, javno-privatnim partnerstvima, infrastrukturnim projektima, mogućim privatizacijama, o razvoju malih i srednjih preduzeća, ali i o investicijama za koje Beograd ima sredstva i projekte.

    Predsednica Centralno-evropskog foruma za razvoj Ana Bovan kazala je da Beograd ima projekte koji su spremni za investicije i da Beogradski investicioni forum predstavlja platformu za dalju saradnju sa investitorima.

    Beogradski investicioni dani počeće u utorak u Skupštini grada, a okupiće više od 300 privrednika iz 20 zemalja. Na forumu će biti predstavljeni projekti iz cele Srbije, vredni 680 miliona evra, uglavnom iz oblasti energetike, infrastrukture i turizma.

    Investicioni forum se organizuje u okviru godišnjeg programa "Beogradski investicioni dani", koje sprovode grad Beograd, Privredna komora Beograda i CEDEF.

    U okviru foruma učesnici će razgovarati o investicionom potencijalu Beograda i lokalnih samouprava, o privatizaciji u Srbiji i o poslovnim kapacitetima malih i srednjih preduzeća.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE