Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Modernizacija Autokomande uz podršku NIS-a

    Modernizovana NIS Petrol benzinska stanica svečano je otvorena danas na Trgu oslobođenja u Beogradu. Uz prisustvo rukovodstva kompanije NIS, gradskih čelnika i predstavnika ambasade Ruske Federacije u Srbiji, obeleženo je i otvaranje parka koji se oslanja na ovu značajnu gradsku saobraćajnicu, a čiju rekonstrukciju je pomogla kompanija.

    Svečanom otvaranju su prisustvovali generalni direktor NIS-a, Kiril Kravčenko, gradonačelnik Beograda, Siniša Mali i ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Aleksandar Čepurin. Prvo gorivo na novootvorenoj benzinskoj stanici natočeno je u rezervoar specijalnog transfuziološkog autobusa Instituta za transfuziju krvi Srbije.

    Nova stanica za snabdevanje gorivom na Autokomandi je rekonstruisani maloprodajni objekat na mestu stare NIS Petrol benzinske stanice. U ponudi ovog objekta je široka paleta derivata evro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, kao i visokokvalitetna ulja i maziva. Osim vrhunskog goriva, potrošačima je na raspolaganju i bogat spektar dopunskih proizvoda.

    Kompanija NIS i grad Beograd imaju dugogodišnju saradnju, a uređenje parka na Autokomandi samo je jedan od realizovanih zajedničkih projekata. Rekonstrukcija parka ima za cilj unapređenje kvaliteta života lokalne zajednice u kojoj NIS posluje, što je sastavni deo korporativne strategije koja se realizuje pod sloganom «Budućnost na delu».

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE