Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    `Revolucionarni` eksperiment McDonaldsa

    U Švedskoj ljubitelji hamburgera, prženih kromirića i ostalih "fast food" proizvoda moći će uskoro da rezervišu sto u nekom od McDonaldsovih restorana.

    Američka kompanija saopštila je da će u okviru eksperimenta, koji je okarakterisan kao revolucionaran, pojedini njeni restorani uzimati rezervacije i služiti gostima hranu za stolom u vreme večere.

    Kralj hamburgera, koji poseduje 36.000 restorana širom sveta, svoju novu uslugu će najpre testirani u Švedskoj, čije je tržište u ovoj braši veoma kompetitivno.

    Kako prenosi AFP, novi vid posluživanja biće testiran tokom naredne nedelje u tridesetak restorana popularnog lanca širom ove skandinavske zemlje.

    Ljubitelji brze hrane moći će da rezervišu sto preko interneta i da budu usluženi kao i u svakom drugom restoranu pod uslovom da naruče najmanje dve stavke sa menija.

    McDonalds zasad nije otkrio šta želi postići ovim eksperimentom, ali je pokrenuo veliku reklamnu kampanju kako bi objasnio Šveđanima kako da rezervišu sto za večeru uz Big Mek i kromiriće.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE