Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vulin pita Vučića: Kako možeš da trpiš Udovički?

    Ministar Aleksandar Vulin preko medija je drugi put upitao premijera Aleksandra Vučića kako može da trpi da u njegovoj vladi sedi Kori Udovički, čija rođena sestra učestvuje u "fabrikovanju afera protiv njega".

    "Ne mogu da razumem da predsednik Vlade ima potpredsednika čija rođena sestra učestvuje u fabrikovanoj aferi protiv njega, protiv ljudi iz njegovog okruženja, protiv države kao takve i da kaže da je ona van tog problema.

    Ja to ne mogu da razumem", rekao je Vulin, koji je i ranije izjavio da ne razume kako Vučić može da trpi Udovički u Vladi i ocenio da bi premijer posle svega trebalo da ide na izbore.

    Naveo je da koristi priliku da javno pita "svog decenijskog druga i kućnog prijatelja Aleksandra Vučića" kako može da trpi da pored njega sedi potpredsednica Vlade koji se pravi da ne zna da njena porodica direktno radi protiv ove zemlje, a da se ne ogradi.

    "To tako ne može", rekao je Vulin i dodao i da ne razume zašto je prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić uzdržan u odbrani svog premijera kada je napadnut.

    "Meni je veoma jasno da predsednik Vlade, koji ima 54 odsto glasova, ne odgovara nikome, odnosno ne odgovara mnogim moćnim ljudima. I ovde i van granica naše zemlje", rekao je Vulin.

    Istakao je da javnost treba da razume da se vlade ruše i tako što se napadne njihov prvi čovek, kojem se život učini nepodnošljivim, pa on počne da razmišlja i o drugim stvarima. Prema Vulinovim rečima, to se radi namerno i planski.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE