Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osvojite 1000 dolara i brojne fanove svojom fotografijom

    Svetsko takmičenje za najbolju fotografiju predela 2015. je otvoreno za sve ljude širom sveta, za profesionalne fotografe kao i za one kojima je ovo samo hobi. Prijavite se na vreme.

    Predeli su mnogo više od zelene trave i plavog neba, a vi imate šansu da to i dokažete spajanjem različitih elemenata i činilaca kompozicije. Pejzaži nisu samo geografski pojmovi, oni su povezani važnim globalnim procesima kao što su ciljevi održivog razvoja i nova klimatska agenda, o kojima svetski lideri diskutuju u Parizu.

    Pitanje je: Koliko dobro možete uslikati ove apstraktne interakcije svojim objektivom?

    Ovo takmičenje je deo Globalnog foruma predela koji će biti održan u Parizu u decembru 2015. godine, paralelno sa Konvencijom Ujedinjenih Nacija o klimatskim promenama. Manifestacija će okupiti više od 2.5000 učesnika iz celog sveta, privatni sektor, nevladine organizacije, međunarodne organizacije, vladu i javnost. Ova kampanja će onlajn dostići milione putem društvenih mreža i prenosa.

    Dakle, koja je uloga pejzaža u svetu u kom klimatske promene sve više pritiskaju prirodne resurse? Potrebno je prikazati veze koje ste uvideli.

    Detaljnije se informišite na linku: http://www.heysuccess.com/opportunity/Global-Landscapes-Forum-Photo-Competition-2015-10441

    U pitanju su dve nagrade:

    -Izbor publike

    Slika koja bude imala najviše simpatija onlajn publike će dobiti ovu nagradu. Glasanje će se održati na sajtu www.landscapes.organd svi fotografi će dobiti direktan URL za njihovu fotografiju. Fotografija sa najviše glasova će biti objavljena 15. decembra.

    Pobednik izbora publike će dobiti nagradu od 1.000 dolara.

    -Glasovi žirija

    Međunarodni žiri će proceniti sve fotografije na osnovu kvaliteta i relevantnosti o ovoj temi. Na osnovu procene, žiri će izabrati:

    -Dobitnika prve nagrade – 1.000 dolara

    -Dobitnika druge nagrade – 500 dolara

    -Najboljih dvadeset slika, koje će biti izložene na Forumu i odabir jedne fotografije koja će biti izabrana za selfi Foruma i koja će biti podeljena onlajn

    Žiri će objaviti imena pobednika 9. novembra.

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE