Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Proglašen Šampion humanosti

    Kompanija METRO Cash & Carry Srbija zvanično je proglasila Šampiona humanosti za 2015. godinu. Prema glasovima publike i ocenama stručnog žirija, pobednik konkursa METRO Šampioni humanosti 2015 je vlasnik restorana „Petica“ na Adi Ciganliji, koji duži niz godina pruža humani doprinos svojoj zajednici i nesebičnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

    Dejanu Mijailoviću, vlasniku restorana „Petica“ uručena je glavna nagrada, ček u iznosu od 3000 evra u dinarskoj protivvrednosti za kupovinu u METRO Cash & Carry distributivnim centrima.

    „Pomoć nikada nije konačna. Ona se živi, širi svakog dana i nikada se ne završava. Kad se smejemo, ceo svet se smeje sa nama. Pomažemo mnogima, jer su jutra lepša i nama i njima“, rekao je vlasnik poznatog beogradskog restorana, čiju smo priču predstavili i na našem sajtu.

    Humanost vlasnika i zaposlenih u ovom restoranu poznata je mnogima. U „Petici“ se spremala hrana za sve heroje koji su gradili nasipe tokom prošlogodišnjih poplava, pod krovom ovog restorana svoj dom pronašle su mnoge napuštene životinje, skupljala se pomoć za mališane iz Prihvatilišta za decu u Beogradu, i kroz brojne druge aktivnosti vraćaju se osmesi na lice svima koji su izgubili veru u lep život.

    U finale humanitarnog konkursa kompanije METRO Cash & Carry, u okviru kojeg su vlasnici restorana dobili priliku da ispričaju svoju humanu priču, ušli su i restoran Stenka, ugostiteljski objekat Giros Plus i kafić Art Plus, kao i restoran Kod Goce i Renata. Ovi nesebični ugostitelji su kroz donacije, pomoći pojedincima i različitim institucijama, dokazali da ljudi jedni drugima mogu da budu podrška i oslonac, i da je humanost vrlina koja odoleva savremenom načinu života.

    U izboru za šampiona našle su se pekare koje daju besplatne obroke ugroženima, koje brinu o trudnicama i najmlađima, kafići u kojima se od prodate kafe prikupljaju sredstva za pomoć obolele dece, ugostiteljski objekti koji su se nesebično uključili u obnavljanje poplavljenih područja i mnoge druge priče koje pokazuju da humanost, ljudski pristup i briga nisu zaboravljeni u Srbiji. Ovi humani ugostitelji su među nama, u Beogradu, Šapcu, Nišu, Ubu, Novom Sadu i nesebično šire osmehe i dobrotu u svom okruženju.

    Nagradom METRO Šampioni humanosti 2015. vodeća internacionalna kompanija za veleprodaju, METRO Cash & Carry u centar pažnje stavlja ljude koji obično ne dobijaju priznanja ove vrste kako bi se njihove priče čule i motivisale čitavu zajednicu u širenju humanosti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE