Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Brankica Stanković napušta B92, ali…

    Autorka i urednica “Insajdera” Brankica Stanković zbog pokretanja svoje produkcijske kuće odlazi sa TV B92 ali i nastavlja saradnju sa ovom medijskom kućom.

    Jedna od najboljih i najnagrađivanijih srpskih novinarki u zemlji i inostranstvu, autorka “Insajdera”, obrazložila je zašto se odlučila na ovaj korak:

    “Već duže vreme razmišljam i o pokretanju Internet portala za čiji će sadržaj od početka do kraja biti odgovorni novinari koji su i do sada radili emisiju ‘Insajder’”, kaže Brankica Stanković i ističe da su u pripremi nove emisije koje će se uskoro emitovati na TV B92.

    “B92 će nastaviti da emituje ‘Insajder’ a mogućnost saradnje postoji i na nekim drugim projektima jer će naša prva adresa za saradnju biti TV B92”, naglasila je Stankovićeva koja je na B92 radila 18 godina.

    >>> Brankica Stanković među 10 najinspirativnijih novinarki na svetu

    >>> Kada će se prema mišljenju Brankice Stanković nešto promeniti u ovoj zemlji

    Kako se navodi na sajtu B92, ova televizija razume potrebu Brankice Stanković i novinara emisije “Insajder” za novim profesionalnim izazovima i razvojem i oni će imati maksimalnu podršku na koju mogu da računaju. „Verujemo u novu fazu razvoja “Insajdera” kao i uspešnost naše buduće saradnje sa produkcijskom kućom Brankice Stanković,“ navodi se.

    Foto: YouTube

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE