Glumica zaradila 30 miliona dolara, ali ne od glume

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glumica zaradila 30 miliona dolara, ali ne od glume

  Poznata holivudska glumica preko noći je postala bogatija za 30 miliona dolara, ali ne nekom novom ulogom na filmu ili u seriji, već zahvaljujući poslovnom poduhvatu.

  Zooey Deschanel, američka glumica poznata po filmovima "500 dana leta" i "Most za Terabitiju", kao i seriji "New Girl" (Nova devojka), pre četiri godine je osnovala HelloGiggles, sajt posvećen opštim interesima ženama, da bi ga sada prodala medijskom gigantu Time Inc. za 30 miliona dolara.

  Iako se prema podacima Quantcasta, na HelloGiggles mesečno "nakači" 16 miliona ljudi (verovatno ugavnom žena), ipak ostaje nedoumica "zašto toliki novac za sajt koji je 2014. godine imao tek simboličan udeo kada je reč o poseti.

  "Vidimo mogućnost da se HelloGiggles širi i razvija kao biznis sa multimedijalnim sadržajima", kratko je prokomentarisao ovu akviziciju izvršni direktor Time Inc. Joe Ripp.

  I mimo ove ekspresne milionske zarade, Zooey Deschanel lepo prihoduje i od svog primarnog poziva. Prema podacima sajta imdb.com, zvezda humorističke serije "New girl" po jednoj epizodi zarađuje od 90.000 do 130.000 dolara, a do sada ih je snimila 98.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE