Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Foto vest: Dečiji Corner dan

    Lanac maloprodajnih objekata CORNER SHOP, koji je deo organizacione strukture kompanije NELT, u ostvarenju novog koncepta i saradnji sa Dexy Co. organizovao je sjajna iznenađenja za najmlađe u okviru novootvorenih objekata u Beogradu i Novom Sadu.

    U razdraganoj atmosferi i igri, uz pregršt raznobojnih balona, mališani su sa svojim roditeljima u CORNER SHOP objektima u Glavnoj 11 Zemun i Trgu Republike 13 Novi Sad, imali priliku da se druže sa omiljenim maskotama Barni i Lalaloopsy, zatim da uživaju u oslikavanju lica a očekivali su ih brojni pokloni u vidu Dexy Co igračaka i Barni keksića.

    Dečiji Corner dan jedna je od nedavno uvedenih promotivnih aktivnosti zahvaljujući kojoj će novi koncept maloprodajnih objekata vremenom postati prepoznatljiv ne samo kao mesto kupovine, već i kao jedinstveno mesto okupljanja mališana, kreativnih druženja i zabave.

    U planu je otvaranje novih Corner Shop objekata ovakvog koncepta na teritoriji Beograda, pa će slične akcije uskoro biti organizovane i na drugim lokacijama.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE