Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osvrt nedelje u #3u300: Marko Dražić, Njuz.net

    Kolike su šanse da se književni prvenac poznate bolgerke za koju godinu nađe u lektiri za osnovnu školu?

    Ovo je jedno od pitanja koje smo ovog petka u rubrici #3u300 postavili ’Njuzovcu’ Marku Dražiću. To što je svaki odgovor ograničen na 300 karaktera, Dražiću nije predstavljalo problem.

    VUČIĆ U RUSIJI: Premijer je tri dana bio u Rusiji, a nikakvo grdno čudo se nije desilo. Ko je zakazao?

    Nikakvo čudo se nije dogodilo jer je premijer Vučić dobio smarthone od Medvedeva. Prvog dana je instalirao Skype i Viber, tako da je sve vreme u video kontaktu sa ministrima, koji su imali utisak da je konstantno pored njih i nisu smeli da prave gluposti.

    MALI KRIK: Siniša Mali je i dalje u kandžama KRIK-a. Mi smo prošlog petka pitali našu sagovornicu kome smeta jak Siniša Mali, vi ste to u poslednjoj emisiji 24 minuta nekoliko puta ponovili, da li se uopšte može doći do odgovora na ovo pitanje?

    Siniša Mali nosi breme svog prezimena, a u patrijarhalnom društvu u kom živimo mnogi ne žele da imaju malog gradonačelnika. Afera po kojoj navodno ima 24 stana samo može da mu poboljša imidž, jer će mnogi birači shvatiti da je on zapravo veliki.

    ZORANNAH: Ove nedelje u Beogradu se održava Sajam knjiga, a najveća buka se podigla oko knjige blogerke Zorannah koja se nalazi među deset najprodavanijih. Kolike su šanse da se njen prvenac za koju godinu nađe u lektiri za osnovnu školu?

    Ne bi bilo loše da se knjiga Zorannah uvrsti u školsku letkiru iz prostog razoga što deca nikada nisu volela da čitaju lektiru, tako da bi to verovatno bio jedini način kako bi tinejdžerkama mogla da se smuči ova knjiga.

    Osvrt nedelje u #3u300: Jasna Stojanović, Politika

    Osvrt nedelje u #3u300: Marko Prelević, Nedeljnik

    #3u300: Veljko Pajović, Studio B

    #3u300: Nikola Radišić, N1

    #3u300: Tatjana Aleksić, B92

    #3u300 : Marko Somborac, Blic

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE