Saradnja Montenegro Airlinesa i Etihada

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Saradnja Montenegro Airlinesa i Etihada

  Danas su Montenegro Airlines i Etihad Airways potpisali Memorandum o razumijevanju o strateškoj komercijalnoj saradnji, saopšteno je Portalu Analitika iz nacionalnog avio prevoznika.

  Ovaj Memorandum predstavlja prvi korak u realizaciji strateškog partnerstva između crnogorskog nacionalnog avio prevoznika i nacionalne avio kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je jedna od svetskih lidera u avio saobraćaju.

  Sporazumom je predvidjeno da Etihad Airways pruži podršku Montenegro Airlinesu u poboljšanju organizacione strukture, radi efikasnijeg upravljanja kompanijom, doprinese povećanju obima saobraćaja kroz koordinaciju i organizaciju letova zajedno sa partnerskim kompanijama, kao i da pomogne u optimizaciji flote i njenom efikasnijem angažovanju.

  Očekuje se da će strateška komercijalna saradnja sa Etihad Airways-om doprineti smanjenju troškova Montenegro Airlinesa i postizanju profitabilnog poslovanja.

  Cilj je takođe da se poveća broj destinacija koje su dostupne za Montenegro Airlines, ali i da se uveća broj putnika koji će se u Crnu Goru prevoziti nacionalnom aviokompanijom, bilo u letnoj, bilo u zimskoj sezoni, što će značajno ubrzati i unaprediti razvoj turizma u Crnoj Gori.

  Montenegro Airlines ostaje u 100% vlasništvu države Crne Gore.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE