Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOTO: 6 trikova uz pomoć kojih ćete izgledati savršeno na slikama

    Fotografi mogu da zabeleže bilo koji momenat vašeg života i da ga sačuvaju zauvek. Možda zato svi žele da izgledaju savršeno na fotografijama. Evo nekoliko primera kroz fotografije profesionalnog fotografa Jodeea Balla, koji otkriva neke osnovne greške koje ljudi prave kada se slikaju, i kako da ih izbegnete i izgledate mršaviji i lepši.

    Potrudite se da telom napravite S oblik jer ćete izgledati opuštenije i prirodnije. Takođe, bole je da samo prste zakačite za džepove, a ne da stavite celu ruku.

    Ako želite da izgledate mršavije, ne okrećite ramena potpuno prema kameri, već za otprilike tri četvrtine. Na drugoj slici ruke su vidljive, na butinama su i čine ih tanjim.

    Ponekad je dobra ideja da dodirujete svoje lice na fotografijama. Nikada nemojte pokrivati deo lica rukom, već samo pratite konture.

    Spustite ramena jer će vaš vrat tako izgledati duži, a ostavićete utisak ležernosti. Ne krijte ruke, neka prsti budu vidljivi – to izgleda mnogo bolje.

    Ako vas fotografišu “sa strane”, ne zaboravite oblik S. Samo spustite koleno malo, i spustite ramena. Izgledaćete i mršavije i opuštenije.

    Izgledaćete mnogo bolje na svakoj fotografiji ukoliko ne gledate pravo u kameru, već kad telo malo okrenete od aparata. Ako malo spustite glavu, delovaće kao da vas je fotograf slikao odozgo, a takve slike skoro uvek ističu ono što je dobro, a pokrivaju nedostatke.

    Foto: Jpballphotography

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE