Ko bolje poznaje modu od njega: Yves Saint Laurent daje 8 perfektnih modnih saveta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ko bolje poznaje modu od njega: Yves Saint Laurent daje 8 perfektnih modnih saveta

  Modni anarhista i feminista Yves Saint Laurent oblači svoje muze u smoking, pantalone i prozirne bluze. On je izmislio trapezastu suknju i “safari” stil; doveo je rolke i “military” stil u modu. Njegova odeća čini da se žene osećaju slobodnije i sigurnije u sebe, kao i da budu svesne da privlačnost ne dolazi samo kada obuku duboki dekolte ili jako usku bluzu.
  Sajt Bright Side donosi osam modnih saveta ovog genijalnog i modnog eksperta, koji mogu da koriste svima koji cene svoj izgled.
  Da bi izgledala lepo, ženi je potreban crni džemper, prava crna suknja i muškarac da je voli.
  Laurent je verovao da je crna boja trijumf elegancije. Ovaj dizajner je uspeo da crnu koja se retko nosi pretvori u onu koja se nosi svakog dana.

  Čak i najprefinjenijem ruhu potrebno je nekoliko kapi parfema. To je ono što dodaje osećaj savršenstva i daje određenu količinu šarma i prefinjenosti.
  Saint Laurent nije bio fan velikog nakita. Njegov omiljeni modni “nakit” bio je par naočara koje imaju veliki crni ram. Preporučivao je da se odeća kompletira naočarima, a iskreno je verovao da parfem koji se ističe može da istakne nečiji stil bolje od bilo kog komada nakita.

  Često kažem da žalim što nisam izumeo farmerke
  Potpuno je obožavao farmerke. “Farmerke imaju izraz, skromnost, seksipil, jednostavnost, a nadam se da sve to ima i moja odeća. Nemojte da se plašite da nosite farmerke koje vam odlično pristaju  svakog dana – ništa tako univerzalno privlačno nije izmišljeno.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE