VIDEO: Film koji će videti tek vaši potomci

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VIDEO: Film koji će videti tek vaši potomci

  Glumac John Malkovich i reditelj Robert Rodriguez snimili su film koji niko neće moći da vidi narednih 100 godina.

  Film se nalazi u vremenskoj kapsuli koja će biti otvorena 18. novembra 2115. Film, koji nozi naziv "100 godina", je zapravo reklama za francuski konjak "Luj XIII" kome je, takođe, potreban jedan vek da sazri.

  Prema pisanju lista Variety, o filmu se gotovo ništa ne zna, osim da je "pun emocija". Objavljena su tri tizera koja zapravo ništa ne otkrivaju o radnji filma već prikazuju istu scenu sa različitim tumačenjem budućnosti.

  "Postojalo je nekoliko opcija kada je projekat prvi put predstavljen o tome kako će budućnost izgledati", kazao je Malkovich. "Neverovatna haj tek slika sveta koja je daleko ispred kompjutera, post Černobiljska vizija, s povratkom prirodi u polu oronuloj civilizaciji i retro budućnost kao pogled na budućnost onako kako je zamišljena u naučnofantastičnim delima 1940-ih i 1950-ih godina", objasnio je slavni glumac.

  Kompanija Remy Marten koja proizvodi konjak "Luj XIII" podeliće 1.000 metalnih karata koje će potomcima onih koji su ih dobili omogućiti da vide ovaj film za 100 godina.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE